top of page
fodspecialist4.jpeg

Priser


 

Du skal booke en Konsultation når du kommer til klinikken første gang. Formålet med konsultationen er at analysere dit problem, finde årsagen hertil og at finde frem til den bedste behandling heraf. Hvis du har brug for indlægssåler, tager jeg aftryk til disse under konsultationen. En Konsultation varer 45 minutter. Medbring altid de 2-3 par sko du bruger mest. 

Du skal booke en Opfølgning, hvis du tidligere har været i klinikken. Det vil sige, hvis du har såler og vi skal følge op på effekten af dem, eller hvis du har brug for nye såler. En Opfølgning varer mellem 20 og 30 minutter

Du skal booke tiden Indlægssåler efter aftale med mig. I prisen for indlægssåler er der inkluderet fodaftryk, et par indlægssåler, en opfølgning efter 4 uger og en garanti hvis sålen går i stykker*. Denne tid varer 45 minutter.

* Der er 6 måneders materialegaranti på sålerne (hvis materialerne skrider eller hvis en limning går op). Der ydes ingen garanti for effekten af sålerne.

Tilskud til betaling

  • Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud på op til 400,00 kr. pr. par. Jeg indberetter din faktura til Sygeforsikringen automatisk efter betaling. 

  • Du kan i visse tilfælde få bevilliget tilskud til ortopædiske fodindlæg af din kommune. Har du en fået en bevilling, skal du blot medtage den ved din konsultation, så sender jeg en faktura til din kommune på det pågældende beløb. 

Afbudspolitik

  • Afbud skal ske senest kl. 17 dagen inden din aftale. Manglende eller for sent afbud medfører opkrævning af et gebyr. Uanset behandlingens pris, opkræves 300,00 kr for bookinger op til 30 min. Ved aftaler på mere end 30 min. opkræves 600,00 kr.

bottom of page