top of page
fodspecialist1.jpeg

Om Jean-Charles


 

Jeg er franskmand og uddannet podolog og statsautoriseret fodterapeut. Gennem min uddannelse (Paris 2007) har jeg specialiseret mig i fremstillingen af ortopædiske indlægssåler og fodens interaktion med resten af ​​kroppen. I konsultation, mit fokus er på at forstå årsagen til smerter og/eller deformiteter, og at tilpasse behandlingen den enkelte patient.

 

I Frankrig har jeg arbejdet på hospital indenfor diabetologi, motorisk handicap og pædiatri. Siden 2010 har jeg boet i Danmark, og i 2012 sluttede jeg mig til Kiropraktik i Centrum-teamet. Her har jeg haft praksis i ti år, hvor jeg har arbejdet tæt sammen med kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater og massører. I løbet af disse ti år har jeg hjulpet mange med kroniske rygproblemer, men mine patienter er meget forskellige og kommer med meget forskelligartede problematikker. Jeg har, blandt mange, arbejdet med patienter med amputationer, professionelle atleter, og børn, og fælles for dem er problemer eller smerter relateret til fødder, knæ, bækken og ryg. 

 

For at opnå de bedste resultater er min tilgang til behandling pragmatisk og holistisk. Pragmatisk, fordi jeg tilpasser behandlingen den enkelte. Holistisk, fordi jeg anser indlægssåler som en del af en behandling, men sjældent som en behandlingsform, der kan stå alene. Afhængigt af problematikken ser jeg derfor også altid på patientens livsstil, situation og hverdag, og supplerer med råd til øvelser, valg af sko og eventuel anbefaling af andre gavnlige behandlingsformer. 

 

I april 2021 åbnede jeg min egen klinik på Frederiksberg lige ved Forum station, hvor jeg nu arbejder på fuld tid.

bottom of page