top of page

Indlægssåler


 

Indlægssåler er for dig, som har smerter eller gener i fødderne, i dine knæ, hofter eller i ryggen.

Stammer dine smerter fra fejlstillinger relateret til fødderne er indlægssåler en effektiv behandlingsform, fordi de korrigerer din holdning og genopretter din anatomiske balance. Fremstilling af indlægssåler er mit speciale. Jeg har mit eget værksted, og jeg fremstiller individuelle indlægssåler til hver enkelt patient. Du skal booke en konsultation hvis du ønsker indlægssåler. 

Sålerne er:

  • Skræddersyede til dine fødder

Foden er unik og ingen er ens. Derfor fremstiller jeg indlægssålerne individuelt til hver enkelt, så de passer perfekt til lige netop din fod.

  • Fremstillede af tekniske materialer

Jeg har over 25 forskellige tekniske materialer, som jeg kan bruge til din indlægssål. Alt efter dit behov, vælger jeg de bedst egende. På den måde sikrer jeg dig både optimal komfort, holdbarhed og effekt.

  • Tilpassede dine sko

En god indllægssål, er én du bruger! Formen på dine indlægssåler skal derfor altid tilpasses de sko du bruger oftest. En sål til dine løbesko er meget anderledes end en sål til dine stilletter.

  • Fremstillede til dine behov

Der er stor forskel på om du skal bruge indlægssåler til hverdag, på arbejde eller når du dyrker sport. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dit liv og dine behov, når jeg fremstiller dine indlægssåler.


I sålernes pris er der inkluderet en opfølgning efter én måned, hvor vi ser på udviklingen og din krops reaktion på sålerne. 

Der er 6 måneders garanti på sålernes holdbarhed

Der er 6 måneders materialegaranti på sålerne. Det vil sige, hvis materialerne skrider eller hvis en limning går op. Der ydes ingen garanti for effekten af sålerne. 

Se priser her.

bottom of page